mandag, januar 26, 2009

funfact: Happy Dippos!

For alle der ute som ikkje veit så godt kven vi er, tenkte vi å presentere oss litt grundigere. Bileta er óg resultatet frå vår tidlegarenevnte fotoshoot der vi undersøkte nærmere måtar å ta bilder av folk på.
Så hei! Her er vi, the happy dippos :)



Hege Schjønhaug
Hege er 25 og kommer fra Sykkylven på Sunnmøre. Hun har akkurat flyttet tilbake til Trondheim etter et år i hjemkommunen, der hun jobbet på byggeplass og sykehjem, og tilbrakte mye tid ute i fjellet. Hege liker godt å dokumentere det som skjer av små og store hendelser i livet sitt ved å ta bilder, og på Flickr-siden kan en følge fotostrømmen hennes. Hun har studert et år i Berlin, og er innenfor arkitektur mest interessert i urbanisme, kreative prosesser og konseptutvikling.

Agnete Syrtveit
Agnete er 28 år og kjem frå Stavanger. Ho er utdanna journalist og er generelt opptatt av kommunikasjon og å få arkitekturen ut til folket. Agnete har blogga fast på Hør hør! i fleire år, og kan også følgast på Flickr. Det meste av fritida si har ho dei siste åra tilbragt på Studentersamfundet i Trondhjem, og ho har stor tru på frivillig arbeid. Innanfor arkitektur har Agnete størst interesse for brukertilnærming, energivennleg prosjektering og stedsutvikling.

Ingen kommentarer: