fredag, juni 26, 2009

prosess: Modell 1:200


Verkstedet på skolen har sommerstengt i hele 6 uker framover. Kjempemessig for oss diplomstudenter som i akkurat denne perioden jobber iherdig og parallelt med tegning og modell! (tør vi foreslå en løsning med en åpningsdag i uken også på sommeren? med en stud.ass?)


Vi har brukt den siste åpningsuken på verkstedet på å bygge en modell i målestokk 1:200.
500 kroner i papp og lim denne gangen.


Vi har i dag hatt en konstruktiv og inspirerende veiledning med veileder Steffen, og ivrer etter å tegne videre på Nye Jarleveien 10 og boltre oss med den nye modellen selv om sola steiker ute! :)

2 kommentarer:

Jonny sa...

1:200 er alltid ein bra modellstørrelse. Ein finn ut det meste ein treng å vite ( i alle høve det ein ikkje fant ut i større
målestokkar). Dykk får sjå mellom augene på dei mildt sagt problematiske åpningstidene, og samtidig tenke; at jau, det ordna seg alltid for bra folk. Lykke til!

Hege sa...

Ja, vi tykkjer 1:200 har fungert bra så langt. I denne målestokken kan vi smekke opp heile bygget på passeleg kort tid. Vi treng heller ikkje å forholde oss til alle detaljar. Vi vil gå ned (eller opp, hugsar aldri kva som er rett å seie??) til 1:50 når vi skal utforske bubasane. Følg med :)