søndag, oktober 04, 2009

prosjekt: Opphenging av diplom

Lørdagen ble tilbragt på Kit, der opphenging av diplomoppgaven stod for tur. En møysommelig, og mye mer tidkrevende og utfordrende prosess enn vi trodde.

Fordi vi ikke får vite nøyaktig plassering i rommet før vi ankommer er det mange avgjørelser angående opphenging og plassering av modeller som må tas på sparket. Manko på utstillingsbokser (som man plasserer modeller på) gjør også designet av utstillingen krevende.

Lørdagens største sjokk kom forøvrig da vi oppdaget at den ene plansjen vår ikke var kommet tilbake fra trykkeriet. I en intens innleveringssituasjon hadde vi dessverre stolt for mye på andre instanser og oversett mangelen i virrvarret av plansjer og modeller.
Vi kan ikke annet enn å gjøre det beste ut av situasjonen og legge ekstra vekt på innholdet i den manglende plansjen under presentasjonen for sensor på mandag.
Så var det bloggen, da. Den vil vi jo selvsagt gjerne vise fram. Fakultet for arkitektur og billedkunst har utstyrt oss med denne smekre datamaskinen fra tidlig sekstitall til å vise fram siste halvårs produksjon på internettet. Flotte fasiliteter ved norges ledende tekniske universitet!

Alt i alt - resultatet ble smashing og vi er fornøyde! :)
Plante og lesekrok fikk vi også presset inn (her representert ved en fordypet Agnete).

Bilder fra den ferdige diplomen på veggen kommer i senere bloggpost, vi glemte visst å fotografere det ferdige resultatet på tampen av dagen...
Diplomboblen legger fortsatt en viss demper på koordinasjon og hukommelse ;)

1 kommentar:

Lars K sa...

fantastisk at dere tar dere tid til å oppdatere bloggen om dette også - kudos, ville jeg sagt på underskog :-)

har krysset fingrene lenge, håper presentasjonen dere har gjort siste timen gikk smashing!

*krysser fingre*